På grund af den ekstraordinære og meget vanskelige krigssituation i Ukraine besluttede Baltic Control®  Group i foråret 2022 at bidrage med et større bidrag til humanitær hjælp i og omkring Ukraine. Beløbet blev doneret til Dansk Røde Kors og UNICEF:

 

 

Igen i 2022/23 har Baltic Control® Group udvalgt en gruppe hjælpeorganisationer som modtager af årets velgørenhedsbeløb: 
 

​​

UNICEF
Vi støtter UNICEF i deres store arbejde med at hjælpe børn i nød i hele verden. 

 

 

Læger uden Grænser
Vi støtter Læger uden Grænser for deres utrættelige arbejde med at yde akut lægehjælp til områder ramt af konflikter, epidimier eller katastrofer. 

 

 

SOS Børnebyerne
SOS Børnebyerne får selvfølgelig også vores støtte, så de kan fortsætte deres mission med at bygge nye trygge og kærlige familier til de børn, som står helt alene i verden. I en ny SOS familie får børnene en tryg opvækst og en tro på fremtiden. 

 

 

Røde Kors
We support Red Cross because Red Cross are always present and prepared to help when crises arise.

 

 

Danmarks Indsamlingen 2023
Danmarks Indsamling 2023 skaber håb for verdens sårbare og udsatte børn i verdens mange katastrofeområder. Selvom krig, hungersnød og naturkatastrofer er fatale for alle i de berørte områder, så er de mindste ofte de største ofre. Med beløbet fra Danmarks Indsamling 2023 går til at sikre, at udsatte børn får adgang til rent vand, at de kommer i skole, og at de får beskyttelse og lægehjælp.

Bag Danmarks Indsamlingen står 12 af landets største humanitære hjælpe organisationer. De varetager bæredygtige nødhjælpsprojekter, der bidrager til FN’s Verdensmål. I år blev der indsamlet over 100.000.000 kr. 

 

Knæk Cancer
Vi støtter ligeledes Kræftens Bekæmpelse i kampen mod kræft fordi kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

 

 

Del siden:
09.
marts 2023

Dyrevelfærd, bæredygtighed og sporbarhed er nøgleordene i ny standard udviklet til IFF.

Læs mere
02.
februar 2023

Baltic Control Group er solgt til den franske koncern Apave Group

Læs mere