De første spadestik til Baltic Academy blev taget i 2019 på baggrund af en støt stigende efterspørgsel på certificeringsrelateret træning og standard/protekol udvikling. Denne seneste gren på Baltic Control® Group stamtræet blev en 100% selvstændig og uafhængigt firma pr. 1. oktober 2022. Baltic Academy har derfor mulighed for, at dyrke alle de spændende områder, som Baltic Control® Certification qua deres uvildighed ikke kunne eller måtte arbejde med. 

Historisk tilbageblik på koncernen Baltic Control® Group:

Koncernen A/S Baltic Control Group Ltd. blev etableret af Hugo Pedersen, på havnen i Aarhus, Danmark, i 1980 med henblik på at tilbyde kontroltjenester i landbrugssektoren især skibslaster af korn og foderstof til det tidligere Sovjetunionen og DDR, hvor store mængder blev afsendt fra skandinaviske havne på feeder skibe over Østersøen - deraf navnet Baltic Control.

Virksomheden udvidede hurtigt til andre regioner og aktiviteter til hvad det er i dag; et globalt og anerkendt selskab med aktiviteter indenfor testing, inspection og certification (TIC) industrien. Baltic Control Certification A/S blev etableret i maj 2017, da ledelsen i Baltic Control® Group besluttede at samle alle certificeringsaktiviteterne i ét selvstændigt selskab med hovedsæde i København. I 2019 blev Baltic Academy etableret og sidenhen i 2022 et 100% selvstændigt selskab i koncernen. 

1. december 2020 kunne Baltic Control® Group fejre 40 års jubilæum og vi har derfor været en tur i arkiverne og lavet en historisk gennemgang af firmaets første 40 år som anerkendt TIC service leverandør. Klik her og kom med på rejsen tilbage i historien om Baltic Control® Group. 

31. januar 2023 blev Baltic Control® Group købt af den franske koncern Apave Group. Alt fortsætter dog uændret som hidtil, da Apave Group ønsker at fortsætte den positive udvikling som alle enheder i Baltic Control® Group har gang i. Link til Apave Group

 

 

 

Del siden:
24.
januar 2024

En ny dyrevelfærdsstandard for europæiske Chinchillaer er blevet udviklet til IFF.

Læs mere
01.
august 2023

Den nye dyrevelfærdsstandard for produktion af Swakara lam i Namibia er nu klar

Læs mere
09.
marts 2023

Dyrevelfærd, bæredygtighed og sporbarhed er nøgleordene i ny standard udviklet til IFF.

Læs mere
02.
februar 2023

Baltic Control Group er solgt til den franske koncern Apave Group

Læs mere
12.
april 2021

Companies* trading wild fur harvested from North America can now be certified according to a new Wild Fur protocol.

Læs mere